Univerzalna sredstva

višenamenska koncentrovana sredstva

polish cleaner Polish cleaner Sredstvo za poliranje metala
Diesin hg Diesin HG Koncentrovano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju površina
regain Regain Snažno sredstvo za čišćenje podova
mikro-quat Mikro-quat classic Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju
kitchenpro duo Kitchenpro DUO Moćno, višenamensko sredstvo za čišćenje svih kuhinjskih površina i podova
helios brillant Helios brillant SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE POVRŠINA OD NERĐAJUĆEG ČELIKA Helios Brillant lako uklanja naslage masnoće i vodenog kamenca. Ima prijatan svež miris.
greaselift Greasestrip plus SREDSTVO ZA ODMAŠĆIVANJE SA SNAŽNIM DEJSTVOM Izrazito snažno prijanjajuće svojstvo gela osigurava stoprocentni dodir sa površinom, čime se sprečava neuredno kapanje i rasipanje sredstva. Snažno delujući, sredstvo brzo prodire kroz tvrdokornu i zapečenu prljavštinu čak i na vertikalnim površinama. Jedinstvena formula sadrži poseban inhibitor koji štiti hromirani čelik od tamnjenja kada se sredstvo nanese na vruću površinu.
greaselift Greaselift Efikasan poput sredstava za odmašcivanje na bazi hidroksida (nije potrebna upotreba zaštitnih sredstava) Brzo prodire u naslage masnoca Cisti rerne, roštilje, nape i ventilacione haube Pogodan za temeljna i svakodnevna cišcenja Kompatibilan sa aluminijumom
chromol Chromol Chromol neguje i štiti površine od nerđajućeg čelika i ostavlja sjajan zaštitni film koji sprečava ponovno zaprljanje. Uklanja otiske prstiju, tragove vode i druga manja zaprljanja. Nakon nanošenja sredstva, voda klizi i ne ostavlja tragove.
asert Assert cet Assert cet je neutralni, tečni deterdžent za ručno pranje, čija posebna formula omogućava ekonomično pranje posuđa i efikasno čišćenje svih vodootpornih površina. Idealan za pranje crnog posuđa, zemljanog posuđa, čaša i svog perivog kuhinjskog pribora.
Super pur Super Pur Industrijski odmašćivač
natures way Nature's way Univerzalno, ekološko sredstvo za čišćenje
force citrus Force Citrus Univerzalno sredstvo za dubinsko čišćenje sa mirisom limuna
forol Forol Univerzalno sredstvo za čišćenje
tarolit Tarco Tarolit Kiselo sredstvo za skidanje kamenca featured
Sani super Visoko koncentrovano sredstvo za čišćenje i odmašćivanje featured