BALANCE GC11 Univerzalno sredstvo za čišćenje 5L

BALANCE GC11

Višenamensko sredstvo za čišćenjeKoristi se za čišćenje svih vodoperivih površina. Ne ostavlja ogrebotine, tragove čišćenja i temeljno čisti površine. Može se koristiti nerazblažen prilikom čišćenja veoma zaprljanih površina. Daje veoma dobre rezultate u čišćenju stakla. Sredstvo sa izraženom mirisnom komponentom.
Rastvor 1:500 do 1:100

Šifra:
92gc011
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

Sredstvo namenjeno čišćenju svih vodoperivih površina. Osim higijene pruža i osvežavajući i dugotrajan miris. BALANCE GC 11 se može koristiti za čišćenje podova, površina i predmeta. Odličan za čišćenje staklenih i ostalih glatkih površina.

Upotreba

Stavite vodu i potrebnu količinu BALANCE GC 11 u kofu. Razblaženi rastvor uz pomoć mopa, ili krpe naneti na željenu površinu. Na vrlo prljavim površinama, BALANCE GC 11 se sipa direktno na krpu za čišćenje ili sundjer . Očišćene površine po potrebi isprati čistom vodom. U svakodnevnom čišćenju vodoperivih površina koristi se u sledećem razblaženju; 5-10 gr / L vode . Prilikom čišćenja prozora razblaženje je 1-2 gr / L vode.

Sastav

  • pH proizvoda: 7,0-9,5

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.