Ovi uslovi regulišu Vaše korišćenje ove web stranice ("Stranica") i vaš odnos sa Natali drogerijom (u daljnjem tekstu "nas" ili "mi"). Molimo vas da ih pročitate pažljivo jer oni utiču na vaša prava i obveze prema zakonu. Ako se ne slažete s ovim Uslovima korišćenja, molimo da se ne registrujete ili koristite ove web stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja o uslovima korištenja, molimo da se obratite na info@nataly.rs. Pored ovih uslova korišćenja molimo vas pročitajte naša Pravila o privatnosti.

Mi smo Nataly drogerija, mi posedujemo i uređujemo ovu web stranicu.

Vaše korišćenje ove stranice podleže ovim Uslovima korišćenja. Ako koristite ovu web stranicu, smatramo da ste prihvatili i složili se s ovim uslovima korištenja. S vremena na vreme možemo napraviti izmene ovih uslova korišćenja.  O tim promenama ćemo vas obavestiti bilo kojim razumnim sredstvima, uključujući i postavljanje revidiranih Uslova korišćenja na ovim stranicama. Vaše korišćenje web stranice nakon izmena ovih Uslova korišćenja znači Vaše prihvaćanje tih promena.

Vi ste odgovorni za sve pristupe web stranicama sa vaše internet veze, čak i ako je stranici pristupila neka druge osoba.

Zadržavamo pravo ograničiti ​​pristup na ovu web stranicu ili njen dio. Pristup ograničenim područjima na našim stranicama mogu biti predmet registracije ili drugih uslova. Ako vam damo dopuštenje za pristup zabranjenom području, to dopuštenje možemo i povući u bilo koje vreme ( i zbog kršenja bilo kojeg od ovih uslova korišćenja ).

Upotrebićemo razumne napore kako bi se osiguralo da je stranica uvijek dostupna. Međutim, ne možemo garntovati da će stranica ili bilo koja pojedina funkcija ili deo stranice uvek biti dostupna i / ili bez pogreške. Konkretno, stranica može biti nedostupna tokom razdoblja kada provodimo nadogradnje ili obavljamo osnovno održavanje.

Prava intelektualnog vlasništva na stranici i sav tekst, slike, video materijali i ostali sadržaj dostupni na stranici su u vlasništvu nas i naših licenciranih partnera. Ne možete ispisati ili na neki drugi način napraviti kopije bilo kojih sadržaja sa stranice, bez našeg izričitog prethodnog odobrenja.

Pružamo ovu stranicu na kakva jeste u osnovi i ne jamčimo  u vezi s kvalitetom, potpunost ili tačnost bilo kojeg sadržaja dostupnog na stranicama. Do najveće mere dopuštene zakonom, mi izričito izuzimamo :

Gore navedeno je sveobuhvatno odricanje od odgovornosti koje vredi za sve štete bilo koje vrste, uključujući ( bez ograničenja ) kompenzacijskih, izravne, neizravne ili posledične štete, gubitka podataka, prihoda ili dobiti, gubitak ili oštećenje imovine i potraživanja trećih osoba. Uprkos tome, ništa u ovim Uslovima korišćenja ne namerava isključiti ili ograničiti odgovornost  koja se ne može po zakonu isključiti ili ograničiti, a posebno ni jedno  od ovih isključenja i ograničenja u ovoj klauzuli nisu u nameri da se onemoguće bilo kakva prava koja imate kao potrošači po lokalnim zakonima ili drugim zakonskim pravima koja se ne mogu isključiti, niti na bilo koji način isključiti ili ograničiti Nataly drogariju za odgovornost za smrt ili ličnu ozledu nastalu našim nemarom ili naših zaposlenih ili agenata.

Dopuštenje za korišćenje Stranice je lično vezano za vas i neprenosivo i stranicu ne smete koristiti u komercijalne svrhe. Korišćenje stranice je uslovljeno vašim prihvatanjem  pravila ponašanja utvrđenim u ovim Uslovima korišćenja i suglasni ste da nećete:

Zadržavamo pravo otkazivanja ovih ustupaka, bilo opšte ili u specifičnim slučajevima.

Stranica može imati linkove na druge web stranice i online resurse . Mi nismo odgovorni za takve vanjske stranice ili resurse. Vaše korištenje web stranice trećih strana i resursa je na vlastitu odgovornost .

Za registraciju na stranice morate biti stariji od osamnaest godina. Morate osigurati da su svi podaci koje ste dali pri registraciji  ili u bilo kojem trenutku tačni i potpuni. Morate nas odmah obavestite o svim promenama u informacijama koje ste naveli prilikom registracije i ažurirati svoje lične podatke kako bismo mogli komunicirati s vama učinkovito.

Mi možemo suspendovati ili otkazati Vašu registraciju odmah po našem razumnom nahođenju ili ako prekršite bilo koji od vaših obveza iz ovih Uslova korišćenja. Možete otkazati Vašu registraciju u bilo koje vreme ako nas informišete u pisanom obliku, na kontakt info@nataly.rs. Suspenzija ili ukidanje registracije i vaša prava na korišćenje stranice neće uticati na bilo koje od zakonskih prava ili obveza.

Zadržavamo zakonsko pravo i tehničku sposobnost da se odmah ukloni link na ovu stranicu  u bilo koje vreme, na zahtev s naše strane da se to učini;

Zadržavamo pravo da zahtevamo  trenutno uklanjanje  bilo kojih linkova na stranice u bilo kojem trenutku i vi ćete odmah pristati na sve zahteva sa naše strane da se uklone bilo kakve linkovi.