Kompanija

Maloprodaja

25. Feb 2014

U sastavu kompanije posluju trenutno tri maloprodajna objekta, dva u Nišu i jedan u Sokobanji. Maloprodaje su sastavni deo veleprodajnog lanca Moya drogerija, što Vama kao kupcima pruža mogućnost velikog izbora najnovijih proizvoda i dobijanja proizvoda po akcijski cenama.

Parfirmerija MimiCo 1

Parfirmerija MimiCo 1 se nalazi na bulevaru Nemanjića 33lj, preko puta pijace "Boško Buha".

mimico1

Drogerija MimiCo 2

MimiCo 2 se nalazi pored parfimerije MimiCo  1 na adresi bulevar Nemanjića 33. ...

Veleprodaja

18. Feb 2014

Nataly drogerija je veleprodaja papirne galanterije, dezinfekcionih sredstava i profesionalne hemije za održavanje higijene trajno orjentisana ka zadovoljenju svojih kupaca. Posedujemo veliki magacinski prostor, žirok asortiman proizvoda, dostavna vozila, obučene radnike. Zato smo u mogućnosti da ispunimo svaki Vaš zahtev kvalitetno i brzo. Nataly drogerija je prevashodno orjentisana na snabdevanja velikih sistema, ustanova i firmi. Ozbiljnost u poslovanju dokazuje i broj zadovoljnih kupaca. Sarađujemo sa:

...

Kvalitet i sertifikati

13. Dec 2013
Politika Kvaliteta

Zahteve svojih kupaca pretačemo u svoje proizvode. Naša politika kvaliteta je partnerski odnos sa našim kupcima, brza i tačna isporuka. Uviđajući značaj kvaliteta, Nataly drogerija sprovodi i implementira standard kvaliteta ISO 9001. ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Sistem kvaliteta je upravljački sistem kojim se dovodi do ostvarenja postavljenih ciljeva ...

Pravila o privatnosti

03. Nov 2013

Nataly drogerija shvata vašu privatnost vrlo ozbiljno. Molimo, pažljivo pročitajte ova pravila o privatnosti jer sadrže važne informacije o tome šta možete očekivati kada Nataly drogerija prikuplja lične podatke o vama i kako će Nataly drogerija koristiti vaše lične podatke.

Ova pravila se odnose na prikupljene informacije o:

posetiocima naše web stranice; ljudima koji su se prijavili za našu uslugu; ljudima koji su se prijavili za naše marketinške materijale; ljudima koji se prijavljuju na naše ...

Uslovi korišćenja

03. Nov 2013

Ovi uslovi regulišu Vaše korišćenje ove web stranice ("Stranica") i vaš odnos sa Natali drogerijom (u daljnjem tekstu "nas" ili "mi"). Molimo vas da ih pročitate pažljivo jer oni utiču na vaša prava i obveze prema zakonu. Ako se ne slažete s ovim Uslovima korišćenja, molimo da se ne registrujete ili koristite ove web stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja o uslovima korištenja, molimo da se obratite na info@nataly.rs. ...