Kolica za čišćenje Perfect Duo Hotelska kolica

Kolica za čišćenje Perfect Duo

Kolica za čišćenje Perfect duo poseduju osnovnu noseću konstrukciju sa točkićima, zatvorenu policu, platnenu vreću zapremine 120 litara - sa poklopcem, 4 kofe za hemijska sredstva zapremine 5 litara I odvojiva plastična kolica za pranje podova. Kolica poseduju sve elemente potrebne za brzo I efikasno ćišćenje velikih površina. Plastična vreća sa poklopcem se, u zavisnosti od vaših potreba, može koristiti za odlaganje smeća, hotelskog i restoranskog tekstila, poput peškira, posteljine, krpa, čaršava I sl.

Šifra:
92uk009

Namena

Kolica imaju zatvorenu policu, sa bravicom I mogućnošću zaključavanja. Kolica poseduju I praktične bočne nosače metli I mopova. Odvojiva plastična kolica se sastoje od plastične konstrukcije sa točkićima, 2 kofe zapremine po 18 litara, plave I crvene boje, i plastičnog oceđivača. Ovakva konstrukcija olakšava I ubrzava proces čišćenja, posebno ako se koriste prilikom čišćenja velikih površina, budući da se kolica mogu se koristiti samostalno. Plastični toćkiči su obloženi gumom I rotiraju se i oko svoje ose, čime se olakšava upravljanje kolicima.

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.