Kolica za čišćenje Favorit hotelska kolica

Kolica za čišćenje Favorit

Kolica za čišćenje Favorit poseduju osnovnu noseću konstrukciju sa točkićima, tri police, platnenom vrećom zapremine 120 litara - sa poklopcem, 4 kofe za hemijska sredstva zapremine 5 litara, 2 kofe zapremina po 18 litara za pranje podova I oceđivač.

Šifra:
92uk007

Namena

Kolica poseduju sve elemente potrebne za brzo i efikasno ćišćenje velikih površina. Plastična vreća sa poklopcem se, u zavisnosti od vaših potreba, može koristiti za odlaganje smeća, hotelskog i restoranskog tekstila, poput peškira, posteljine, krpa, čaršava I sl. Kolica imaju praktičnu policu sa tri nivoa, uz pomoć koje će vam sav potreban inventar za čišćenje – krpe, četke, pajalice I hemijska sredstva, uvek biti dostupna. Kolica poseduju I praktične bočne nosače metli I mopova. Kofe namenjene pranju podova su zapremine 18 litara, plave I crvene boje, na kojima je montiran plastični oceđivač. Plastični toćkiči su obloženi gumom I rotiraju se I oko svoje ose, čime se olakšava upravljanje kolicima.

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.