Dezihand P Sredstvo za dezinfekciju ruku 1l

Dezihand P

Sredstvo za hirušku i higijensku dezinfekciju ruku

Šifra:
1961002
Pakovanje:
PE boca 1000ml
Proizvođač:
Sani Hem

Namena

Namenjen je za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini. DEZIHAND P se preporučuje za korišćenje i u svakodnevnoj upotrebi za dezinfekciju jer u svom sastavu poseduju izopropil alkohol sa pomoćnim emolientima koje štite kožu i održavaju je vlažnom.Mešavinom 2-propanola sa pažljivo odbaranim komponentama za negu kože (lanolin, glycerin) dokaz su da se radi o efikasnom preparatu.

Upotreba

Proizvod se koristi nerazređen. Kod higijenske dezinfekcije ruku dozira se 3 ml Dezihanda P na čiste i suve ruke i utrljava 30 sekundi. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira se najmanje 3 x 5 ml Dezihanda P u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 x 15 sekundi. Dezihand P ne iritira kožu ni posle duže upotrebe pa kože ostaje meka, elastična i vlažna. Dezihand P se koristi i za dezinfekciju mesta gde se vrši ubod inekcije i za dezinfekciju operativnog polja.

Sastav

  • 100g rastvora sadrži 70 ml 2-propanola 0,1 ml 1,3 butandiola ostale komponente za negu kože

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.