Antisepsol 5% Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju 1l

Antisepsol 5%

Sredstvo za dezinfekciju površina i podova
Rastvor: 1:50 do 1:25

Šifra:
1965006
Pakovanje:
PET boca 1000ml
Proizvođač:
Sani Hem

Namena

Proizvod je namenjen za dezinfekciju površina i podova u zdravstvu, veterini, ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Posebno je preporučljiva upotreba u školskim i predškolskim ustanovama kao i na svim javnim mestima. Sprečava razvoj algi u bazenima. Primenjuje se i za dezinfekciju ruku, kao i za ispiranje rana i opekotina.

Upotreba

ANTISEPSOL 5 se upotrebljava razređen sa vodom. Ne sme se kombinovati sa anjonskim sredstvima. Ako se površine posle tretiranja ne isperu vodom na površini se stvara zaštitni film koji ostaje aktivan nekoliko dana. Za pranje ruku se upotrebljava 2% rastvor (20 ml preparata se dopuni vodom do 1 litre). Ruke se operu sapunom, isperu vodom a zatim urone u pripremljen rastvor i puste da se osuše. Za dezinfekciju površina, predmeta, zamrzivača i hladnjaka takođe se upotrebljava 2% rastvor. Za uklanjanje masnoća i organskih nečistoća sa kože pacijenta koristi se 4% rastvor (40 ml preparata dopuni se vodom do 1 litre). Za dezinfekciju rublja koristi se 4% rastvor.

Sastav

  • 100g sadrži 5,00 g benzalkonijum hlorida

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.