Uslovi korišćenja

Ovi uslovi regulišu Vaše korišćenje ove web stranice ("Stranica") i vaš odnos sa Natali drogerijom (u daljnjem tekstu "nas" ili "mi"). Molimo vas da ih pročitate pažljivo jer oni utiču na vaša prava i obveze prema zakonu. Ako se ne slažete s ovim Uslovima korišćenja, molimo da se ne registrujete ili koristite ove web stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja o uslovima korištenja, molimo da se obratite na info@nataly.rs. Pored ovih uslova korišćenja molimo vas pročitajte naša Pravila o privatnosti.

Mi smo Nataly drogerija, mi posedujemo i uređujemo ovu web stranicu.

Vaše korišćenje ove stranice podleže ovim Uslovima korišćenja. Ako koristite ovu web stranicu, smatramo da ste prihvatili i složili se s ovim uslovima korištenja. S vremena na vreme možemo napraviti izmene ovih uslova korišćenja.  O tim promenama ćemo vas obavestiti bilo kojim razumnim sredstvima, uključujući i postavljanje revidiranih Uslova korišćenja na ovim stranicama. Vaše korišćenje web stranice nakon izmena ovih Uslova korišćenja znači Vaše prihvaćanje tih promena.

Vi ste odgovorni za sve pristupe web stranicama sa vaše internet veze, čak i ako je stranici pristupila neka druge osoba.

Zadržavamo pravo ograničiti ​​pristup na ovu web stranicu ili njen dio. Pristup ograničenim područjima na našim stranicama mogu biti predmet registracije ili drugih uslova. Ako vam damo dopuštenje za pristup zabranjenom području, to dopuštenje možemo i povući u bilo koje vreme ( i zbog kršenja bilo kojeg od ovih uslova korišćenja ).

Upotrebićemo razumne napore kako bi se osiguralo da je stranica uvijek dostupna. Međutim, ne možemo garntovati da će stranica ili bilo koja pojedina funkcija ili deo stranice uvek biti dostupna i / ili bez pogreške. Konkretno, stranica može biti nedostupna tokom razdoblja kada provodimo nadogradnje ili obavljamo osnovno održavanje.

Prava intelektualnog vlasništva na stranici i sav tekst, slike, video materijali i ostali sadržaj dostupni na stranici su u vlasništvu nas i naših licenciranih partnera. Ne možete ispisati ili na neki drugi način napraviti kopije bilo kojih sadržaja sa stranice, bez našeg izričitog prethodnog odobrenja.

Pružamo ovu stranicu na kakva jeste u osnovi i ne jamčimo  u vezi s kvalitetom, potpunost ili tačnost bilo kojeg sadržaja dostupnog na stranicama. Do najveće mere dopuštene zakonom, mi izričito izuzimamo :

 • sve uslove, jemstva i druge uslove koji bi inače bili, a proizlazi iz zakona u ovim Uslovima korišćenja, te
 • bilo kakvu odgovornost prema vama, bez obzira da li proizlaze iz ovih Uslova korišćenja ili su na drugi način u vezi s vašim korišćenjem ove Web stranice.

Gore navedeno je sveobuhvatno odricanje od odgovornosti koje vredi za sve štete bilo koje vrste, uključujući ( bez ograničenja ) kompenzacijskih, izravne, neizravne ili posledične štete, gubitka podataka, prihoda ili dobiti, gubitak ili oštećenje imovine i potraživanja trećih osoba. Uprkos tome, ništa u ovim Uslovima korišćenja ne namerava isključiti ili ograničiti odgovornost  koja se ne može po zakonu isključiti ili ograničiti, a posebno ni jedno  od ovih isključenja i ograničenja u ovoj klauzuli nisu u nameri da se onemoguće bilo kakva prava koja imate kao potrošači po lokalnim zakonima ili drugim zakonskim pravima koja se ne mogu isključiti, niti na bilo koji način isključiti ili ograničiti Nataly drogariju za odgovornost za smrt ili ličnu ozledu nastalu našim nemarom ili naših zaposlenih ili agenata.

Dopuštenje za korišćenje Stranice je lično vezano za vas i neprenosivo i stranicu ne smete koristiti u komercijalne svrhe. Korišćenje stranice je uslovljeno vašim prihvatanjem  pravila ponašanja utvrđenim u ovim Uslovima korišćenja i suglasni ste da nećete:

 • Stranicu koristiti za bilo kakve neovlašćene ili nezakonite svrhe;
 • Stranicu koristiti za klevetanje, zlostavljanje, uznemirivanje, uhođenje, pretnje ili na bilo koji drugi način za kršenje prava drugih, uključujući bez ograničenja tuđih prava na privatnost i prava javnosti;
 • Predstavljati se kao druga osoba ili subjekt, lažirati stanje ili na drugi način lažno predstaviti svoju povezanost s nekom osobom ili entitetom u vezi s web stranicama;  ili izraziti ili implicirati da smo podržati bilo koju vašu izjavu;
 • Ometati ili prekidati rad stranice ili servere ili mreže koju koristimo kako bi stranica postala nedostupna, ili kršiti zahteve, procedure, pravila ili propise takvih mreža;
 • Prenositi ili na drugi način učiniti povezanim ovu web stranicu s  bilo kojim virusom, crvom, trojanski konjem  ili bilo kojim drugim računarskim štetnim ili invazivnim kodom koji  može ili namerava oštetiti rad, ili pratiti korišćenje, bilo hardvera, softvera ili opreme;
 • Reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati  ili na drugi način iskorišćavati u komercijalne svrhe  bilo koji deo stranice, korišćenje ili pristup na stranicama;
 • Menjati, prilagođavati, prevoditi, provoditi obrnuti inženjering, dekompilirati ili rastavljati bilo koji deo stranice. Ako želite obrnuti inženjering bilo kojeg dela stranice za stvaranje interoperabilnog programa morate nas kontaktirati i mi možemo tražiti podatke za proveru vašeg identiteta i druge informacije;
 • Uklanjati autorska prava, zaštitni znak ili druga vlasnička prava stranice ili materijala koji potiču sa nje;
 • Kopirati bilo koji dela stranice, bez našeg izričitog prethodnog pismenog dopuštenja;
 • Stvarati baze podataka sistemskim  preuzimanjem i snimanjem sadržaja sa ove stranice;
 • Koristiti bilo koji ručni ili automatski uređaj na bilo koji način kako bi se prikupili sadržaji stranice niti reprodukovati ili zaobilaziti navigacijsku strukturu ili prezentaciju na stranici bez našeg izričitog prethodnog pismenog dopuštenja. Bez obzira na gore navedeno, dajemo operatorima  javnih online pretraživača ograničenu dozvolu za korišćenje aplikacije za pretraživanje i  pronalaženja reprodukovanih materijala isključivo u svrhu i isključivo u meri potrebnoj za stvaranje javno dostupnih pretraživačkih ​​indeksa takvih materijala isključivo u vezi sa svakim operatorom javnih online servisa za pretraživanje.

Zadržavamo pravo otkazivanja ovih ustupaka, bilo opšte ili u specifičnim slučajevima.

Stranica može imati linkove na druge web stranice i online resurse . Mi nismo odgovorni za takve vanjske stranice ili resurse. Vaše korištenje web stranice trećih strana i resursa je na vlastitu odgovornost .

Za registraciju na stranice morate biti stariji od osamnaest godina. Morate osigurati da su svi podaci koje ste dali pri registraciji  ili u bilo kojem trenutku tačni i potpuni. Morate nas odmah obavestite o svim promenama u informacijama koje ste naveli prilikom registracije i ažurirati svoje lične podatke kako bismo mogli komunicirati s vama učinkovito.

Mi možemo suspendovati ili otkazati Vašu registraciju odmah po našem razumnom nahođenju ili ako prekršite bilo koji od vaših obveza iz ovih Uslova korišćenja. Možete otkazati Vašu registraciju u bilo koje vreme ako nas informišete u pisanom obliku, na kontakt info@nataly.rs. Suspenzija ili ukidanje registracije i vaša prava na korišćenje stranice neće uticati na bilo koje od zakonskih prava ili obveza.

Zadržavamo zakonsko pravo i tehničku sposobnost da se odmah ukloni link na ovu stranicu  u bilo koje vreme, na zahtev s naše strane da se to učini;

Zadržavamo pravo da zahtevamo  trenutno uklanjanje  bilo kojih linkova na stranice u bilo kojem trenutku i vi ćete odmah pristati na sve zahteva sa naše strane da se uklone bilo kakve linkovi.