Gastro KC315 Sredstvo za odmašćivanje na bazi pene 5L

Gastro KC315

Proizvod za čišćenje teških zaprljanja i odmašćivač za kuhinjske površine. Koristi se za generalno čišćenje jako zaprljanih i masnih kuhinjskih površina. Zahvaljujući visoko alkalnoj formuli lako prodire u nečistoće. Pogodno za čišćenje svih zaprljanih kuhinjskih površina kao što su podovi, zidovi, kuhinjski inventar, kutije za kuhinjski pribor.
Rastvor 1:200 do 1:100

Šifra:
92kc315
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

Sredstvo za profesionalnu upotrebu. GASTRO KC 315 je visokokoncentrovani odmašćivač namenjen čišćenju svih kuhinjskih površina i predmeta. Aktivna pena koju sadrži vezuje za sebe sve masnoće koje se zatim lako ispiraju čistom vodom, ostavljajući za sobom čistu neklizajuću površinu.

Upotreba

Uklonite grubu prljavštinu sa površina. Na površinu koju treba očistiti nanesite pripremljeni rastvor GASTRO KC 315. Ostavite rastvor na površini 5 minuta da se omogući lako rastvaranje prljavštine. Očistite površinu ručno - tvrdom četkom ili mašinski. Isperite površinu čistom vodom nakon što ukonite ostatke sredstva brisačem podova sa gumom. Primenljivo u rastvoru 5-10 g sredstva / 1 l vode (zavisno od stepena zaprljanja)

Sastav

  • 12-16% natrijum hidroksida, <5% nejonskih surfaktanata, anjonski surfaktanti i EDTA

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.