BUILD FCM 127 Sredstvo za mašinsko pranje podova i uklanjanje tragova guma 5l

BUILD FCM 127

Profesionalno koncentrovano sredstvo za mašinsko pranje podova. Uklanja i tvrdokorna zaprljanja, efikasno u uklanjanju tragova guma i tragova točkova industrijskih mašina poput viljuškara. Sa lakoćom uklanja nagorele tragove i uporne mrlje i ne stvara penu.
Rastvor 1:50 do 1:4

Šifra:
92FM127
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

: Proizvod je prvenstveno namenjen mašinskom pranju industrijskih podova. Predviđen je za čišćenje veoma zaprljanih vodoperivih podova: industrijskih hala, postrojenja i proizvodnih pogona.

Upotreba

Pri generalnom čišćenju prvo se na površinu nanosi rastvor BUILD FCM 127i vode u razmeri 1:4. Zatim se rastvorom BUILD FCM 127 u koncentraciji od 2 do 5% mašinski čisti pod. Za svakodnevno čišćenje industrijskih podova primeniti u razblaženju od 1:20 do 1:50, u zavisnosti od stepena zaprljanja. Prilikom mašinskog čišćenja preporučuje se upotreba adekvatnog filca za ribanje i uklanjanje grubih nečistoća.

Sastav

  • Monoetanolamin 5-15%, nejonski surfaktanti < % 5, D-limonene

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.