BUILD FC 117 Emulzija za poliranje mermernih podova 5L

BUILD FC 117

Sredstvo za poliranje mermernih podova Koristi se za poliranje površina koje sadrže kalcijum karbonat poput mermera, travertina, pločica. Nakon korišćenja, na podu se stvara tvrda, izdržljiva i sjajna površina. Polirane površine su glatke ali ne i klizave. Kada se nanosi mašinom za poliranje velike brzine, tretirani podovi dobijaju izuzetan sjaj.

Šifra:
92FC117
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

Koristi se za poliranje površina koje sadrže kalcijum karbonat poput mermera, travertina, pločica.

Upotreba

Na prethodno dobro i temelno oćišćenu i suvu površinu nanteti BUILD FC 117 – koncentrat, na površinu od 1 – 1,5m2, sprej metodom. Nakon toga, mašinom za poliranje s jednim diskom i uz pomoć odgovarajućeg filca, polira se područje na koje je prethodno ponovo nanet koncentrat BUILD FC 117 sve dok se površina ne osuši. Postupak se ponavlja do 3 puta da bi se povećao sjaj. Nakon završetka postupka poliranja, prah koji ostaje kao rezultat procesa potrebno je usisati, a zatim površinu prebrisati blago vlažnim mopom. Nema potrebe za ponovnim čišćenjem da biste ponovo polirali površinu. Koristi se kao koncentrat ( Sa 1-3 kg sredstva moguće je poliranje do 100m² podova).

Sastav

  • magnezijum heksafluorosilikat 15-30%
  • pH proizvoda: 5,0-6,5

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.