BUILD FC 116 Emulzija za poliranje podova 5L

BUILD FC 116

Sredstvo na bazi polimera za poliranje tvrdih podova Primenljiv na svim tvrdim podovima osim drveta.
Stvara svetli, tvrdi i izdržljivi sloj filma na tretiranoj površini. Nakon što se podovi osloje na emulziju ne utiče voda, odlaže se ponovno zaprljanje, površina je glatka ali ne i klizava. Kada se nanosi mašinom za poliranje velike brzine, na podu se dobija visoki sjaj.

Šifra:
92FC116
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

BUILD FC 116 je sredstvo na bazi polimera koje služi oslojavanju tvrdih podova. Namenjeno je oslojavanju svih čvrstih podova, osim drvenih. Olakšava dalje održavanje higijene poda, formirajući neporozni, glatki sloj.

Upotreba

Jedan sloj BUILD FC 116 nanosi se na očišćeni, 2 do 3 puta ispran i zatim dobro osušen pod. Nakon nanošenja potrebno je ostaviti emulziju da se osuši. Sprečiti gaženje oslojenog poda dok emulzija ne bude potpuno suva. Nakon što se prvi sloj osuši, nanosi se drugi sloj emulzije. Da bi se postigao vrlo visok sjaj i produžio rok trajanja emulzije, jedan ili dva dana nakon nanošenja BUILD FC 116, podove je potrebno polirati mašinom za poliranje sa velikom brzinom rotacije i uz pomoć odgovarajućeg filca za poliranje. Koristi se kao koncentrat ( Sa 1-3 kg sredstva moguće je izvršiti oslojavanje do 100m² podova).

Sastav

  • Sastav: %15-30 akrilnih polimera
  • pH proizvoda: 7,0-9,0

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.