BUILD FC 114 sredstvo za uklanjanje emulzije sa osetljivih podova 5L

BUILD FC 114

Sredstvo za uklanjanje prljavštine i emulzije za osetljive površine. Čisti prljavštinu i emulziju nataloženu na podu. Čisti površine kojima je potreban nizak pH kao što je linoleum i priprema podove za novo poliranje. Pogodno za primenu uz pomoć rotacione mašine za čišćenje Posebno efikasno sredstvo za uklanjanje mrlja od čađi i nikotina.

Šifra:
92FC114
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

Sredstvo je namenjeno ulkanjanju emulzije sa osetljivih podova, kao i za temeljno čišćene neoslojenih osetljivih podova.

Upotreba

Za uklanjanje emulzije BUILD FC 114 se koristi razblažen sa vodom u stepenu razblaženja 1:3 do 1:5 (2-3 litra proizvoda na kofu zapremine 10 litara). Stepen razblaženja zavisi od zaprljanosti površine koju je potrebno očistiti. Razblaženo sredstvo naneti na željenu površinu ručno, uz pomoć mopa za mokro čišćenje, ili mašinski – rotacionom mašinom za čišćenje (prilikom mašinskog pranja potrebno je koristiti filc za skidanje emulzije i uklanjanje nečistoća). Delovanjem sredstva na tretiranoj površini stvara se mešavina prljave vode i rastopljenog voska (emulzije) koju je neophodno usisati usisivačem za suvo i mokro usisavanje. Potrebno je pod isprati nakon toga 2 do 3 puta kako bi se uklonile rezidue voska, i tek nakon što se isprani pod potpuno osuši, moguće je ponovo izvršiti oslojavanje podova. Sem za uklanjanje emulzije, sredstvo se koristi i za redovno čišćenje neoslojenih podova. U tom slučaju stepen razblaženja je 1:10 do 1:20 (0.5-1 litar proizvoda na kofu zapremine 10 litara), i zavisi od nivoa zaprljanja poda.

Sastav

  • %5-%15 nejonskih surfaktanata, < %5 anjonskih surfaktanata, Fosfonati (HEDP), Amonijak, 5-chloro-2-methylisothiazol 3(2H) one, 2-methylisothiazol-3 (2H)-one, d-limonene
  • pH proizvoda: 9,00-11,00

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.