BUILD FC 112 Sredstvo za skidanje emulzije sa podova 5L

BUILD FC 112

Sa lakoćom uklanja istrošenu emulziju sa oslojenih podova i priprema površinu za novo nanošenje emulzije.
Namenjen je uklanjanju emulzije i prljavštine sa alkalno rezistentnih podova. Čisti prljavštinu i ulje nataloženo na podu. Koristi se na svim tvrdim podovima, osim drvenih podova i podova neotpornih na alkalije.

Šifra:
92FC112
Pakovanje:
PE kanister 5l

Namena

Sredstvo za profesionalnu upotrebu. Koristi se za uklanjanje istrošene emulzije i pripremu površina za novo oslojavanje, kao i za temeljno čišćenje neoslojenih tvrdih podova otpornih na alkalije.

Upotreba

BUILD FC 112 se koristi razblažen sa vodom u stepenu razblaženja 1:3 do 1:5 (2-3 litra proizvoda na kofu zapremine 10 litara). Stepen razblaženja zavisi od zaprljanosti površine koju je potrebno očistiti. Razblaženo sredstvo naneti na željenu površinu ručno, uz pomoć mopa za mokro čišćenje, ili mašinski – rotacionom mašinom za čišćenje (prilikom mašinskog pranja potrebno je koristiti filc za skidanje emulzije i uklanjanje nečistoća). Delovanjem sredstva na tretiranoj površini stvara se mešavina prljave vode i rastopljenog voska (emulzije) koju je neophodno usisati usisivačem za suvo i mokro usisavanje. Potrebno je pod isprati nakon toga 2 do 3 puta kako bi se uklonile rezidue voska, i tek nakon što se isprani pod potpuno osuši, moguće je ponovo izvršiti oslojavanje podova. Sem za uklanjanje emulzije, sredstvo se koristi i za redovno čišćenje neoslojenih podova. U tom slučaju stepen razblaženja je isti, i zavisi od nivoa zaprljanja poda.

Sastav

  • %5 -15 nejonskih surfaktanata, % 2-4 natrijum hidroksida, % 1-2 Amonijaka
  • pH proizvoda: 11,0-12,5

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.