BALANCE FCM16 Sredstvo za dnevno čišćenje podova 20L

BALANCE FCM16

Proizvod za ručno ili mašinsko čišćenje i održavanje podova. Koristi se za svakodnevno čišćenje i održavanje svih tvrdih vodoperivih površina. Suši se brzo i ne peni,pa je pogodno i za mašinsko i za ručno čišćenje. Čisti prljavštinu i ulje nataloženo na podu.
Rastvor 1:100 do 1:75

Šifra:
92FCM16
Pakovanje:
PE kanister 20L

Namena

BALANCE FCM 16 se primenjuje za svakodnevno održavanje svih tvrdih vodoperivih podova. Može se koristiti za ručno pranje ili čišćenje uz pomoć mašine za pranje podova.

Upotreba

Pripremite rastvor za čišćenje u kofi (prilikom ručnog čišćenja) ili u rezervoaru za čistu vodu mašine za čišćenje (prilikom mašinskog čišćenja). Dozirajte 100-150 ml BALANCE FCM 16 na 10 L vode. Povećajte koncentraciju proizvoda radi uklanjanja tvrdokornih mrlja.

Sastav

  • %5-%15 anjonskih surfaktanata, <%5 nejonskih surfaktanata, miris, 5-chloro-2-methylisothiazol 3(2H) one, 2-methylisothiazol-3, (2H)-one, Alpha-Isomethyl Ionone
  • pH proizvoda: 8,00-9,5

Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter listu i saznajte prvi putem email-a o svim našim novim proizvodima, akcijama, maloprodajnim objektima, specijalnim ponudama, dešavanjima.